Keramički implantati SDS za pacijente

Švicarski proizvođač keramičkih implantata SDS SWISS DENTAL SOLUTIONS vodeći je svjetski proizvođač keramičkih implantata, te se oslanja na više od 25 godina iskustva u razvoju i proizvodnji keramičkih implantata. Dr. Karl Ulrich Volz—izumitelj, osnivač i vlasnik tvrtke—bio je pionir bezmetalne implantologije na prijelazu tisućljeća i od tada značajno pridonosi daljnjem razvoju ove industrije.
Keramički implantati SDS nude mnoge uvjerljive prednosti:
  • SDS keramički implantati potpuno su biokompatibilni, stoga su vrlo dobro podnošljivi i čvrsto se integriraju u kost (osseointegracija).
  • Njihova dugotrajna trajnost je neograničena i veća je od trajnosti prirodnih zubi prema trenutnom znanju.
  • Njihova svijetla boja—za razliku od tamno sivog tonusa titanijevih implantata—jamči prirodan osmijeh i izvrsnu estetiku.
  • Što se tiče stabilnosti, keramički implantati izrađeni od visokoperformantne keramike cirkonijevog oksida sada su također superiorni titanijevim implantatima: imaju isti promjer, ali pružaju veći otpor lomu.
  • Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu implantata razvijenom od strane vodećeg tržišta SDS SWISS DENTAL SOLUTIONS, implantati se mogu postaviti izravno nakon ekstrakcije u gotovo svim slučajevima, često omogućujući odmah postavljanje novog privremenog zuba.
  • Rizik od periimplantitisa (kronične, bolne upale desni oko implantata) praktički ne postoji s keramičkim implantatima.
Keramički implantati SDS također su jedini sustav na svijetu koji je dva puta nagrađen pečatom CleanImplant. Ovaj pečat dodjeljuje se proizvodima koji zadovoljavaju najviše standarde čistoće tijekom procesa proizvodnje i za konačni proizvod. Keramički implantati od SDS SWISS DENTAL SOLUTIONS—najbolji izbor za vas kao pacijenta. Link koji se može ugraditi na vašu web stranicu: https://www.youtube.com/watch?v=DXfwxGhB8Cs