Dječja stomatologija

poseban pristup za svakog mališana

Razumijemo da djeca mogu biti nervozna ili uplašena tijekom pregleda kod zubara, zato imamo poseban pristup kako bi se osjećala opušteno.

U našoj stomatološkoj poliklinici shvaćamo važnost pružanja kvalitetne dentalne skrbi za djecu te smo ponosni što nudimo dječju stomatologiju kao jednu od naših usluga. Naši dječji stomatolozi visoko su obučeni i iskusni u liječenju djece svih dobi, od dojenčadi do tinejdžera.

Posvećeni su pružanju pozitivnog i ugodnog iskustva za djecu, dok istovremeno zadovoljavaju njihove jedinstvene stomatološke potrebe. Naš tim vješt je u vođenju dječjeg ponašanja, edukaciji o oralnoj higijeni te preventivnoj njezi za očuvanje zdravih zuba i desni.

Razumijemo da djeca mogu biti nervozna ili uplašena tijekom pregleda kod zubara, zato imamo poseban pristup kako bi se osjećala opušteno. Naša je klinika dizajnirana imajući na umu djecu, a naš je tim obučen za stvaranje gostoljubivog i prijateljskog okruženja koje će djeca voljeti. Naše osoblje je ljubazno, strpljivo i nježno, a mi ćemo odvojiti vrijeme da objasnimo svaki korak tretmana vašem djetetu kako bismo lakše razumjeli i osjećali se ugodnije.

Naše usluge pedijatrijske stomatologije uključuju redovite preglede, čišćenja i tretmane fluorom. Također pružamo restaurativne tretmane kao što su ispune, krunice i ekstrakcije. Koristimo najnoviju tehnologiju i materijale kako bismo osigurali da tretman Vašeg djeteta bude što ugodniji i da rezultati budu dugotrajni.

 

Predani smo pružanju najviše kvalitete skrbi

Vjerujemo da su redoviti stomatološki pregledi i tretmani ključni za cjelokupno zdravlje i dobrobit djece.

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije ili zahvat putem online obrasca.
Rezervirajte svoj termin

Obratite nam se s povjerenjem

Zatražite svoj termin za konzultacije ili zahvat putem online obrasca.

Rezervirajte svoj termin

kontakt informacije i korisni linkovi

Pronađite termin koji vam odgovara

Zatražite svoj termin za konzultacije ili zahvat putem našeg online obrasca. Rezervirajte svoj termin

Kontaktirajte naše ljubazno osoblje

Svoj termin možete dogovoriti i putem telefona pozivom na broj +385 1 48 12 807

Najčešća pitanja naših pacijenta

Sve što vas zanima o našim uslugama, tretmanima, radnom vremenu i slično. Pronađite svoj odgovor