Laserski tretman zubi

Laserski tretman zubi:

Posjeti stomatologa bez neugode, straha
od boli i uznemirujućih zvukova

Laserska stomatologija

Laserski tretman zubi je minimalno invazivan postupak koji osigurava visoku preciznost i učinkovitost te će vam omogućiti brz oporavak bez boli.

Bezbolno, sigurno i ugodno

Laserski tretman zuba ugodniji je od tradicionalnih metoda i pruža bezbolno i sigurno liječenje. Pacijenti mogu proći kroz zahvat bez straha od boli i iritacije.

Tihi rad i smanjeni stres

Uz upotrebu lasera posjet stomatologu postaje iskustvo bez uznemiriujućih zvukova i traumatskog stresa što cijeli postupak i tretman pretvara u znatno ugodnije iskustvo.

Veća preciznost i učinkovitost

Laserska tretmana omogućava visoku preciznost i učinkovitost postupka, što je posebno važno za optimalne rezultate i smanjenu iritaciju tokom i nakon zahvata.

Smanjen rizik od infekcije

Zahvaljujući laserskoj tehnologiji moguće je precizno popravljanje zubne strukture bez oštećenja okolnog tkiva, uništavanje bakterija i steriliziranje područja zarastanja.

Brz oporavak i regeneracija

Laserski tretman zuba, osim što je vremenski kraći od tradicionalnih metoda, minimalno je invazivna terapija koja ubrzava oporavak pacijenta bez boli, ožiljaka i stresa.
Laserska stomatologija

Primjena lasera u stomatologiji smanjuje traumu i nelagodu te ubrzava oporavak pacijenta

Primjena lasera u stomatologiji transformirala je tradicionalne metode i dentalne terpaije. Laserski tretmani minimalno su invazivni i visoko učinkoviti u rješavanju različitih stomatoloških problema, od liječenja karijesa i oblikovanja desni pa sve do ublažavanja osjetljivosti zuba. Stomatološki tretmani postaju bezbolni, bez uznemirujućih zvukova i minimalnu nelagodi.